Wortfeld: Frühstück
- Vokabelliste: Neue Vokabeln lernen
- Vokabeltrainer: Vokabeln üben und einprägen
- Spiele und Quiz: Vokabeln mit Spaß lernen und vertiefen
- mp3 und pdf zum Download: Flexibel und mobil lernen
Vokabelliste : Neue Vokabeln lernen
Gewinne mit der Tabelle einen Überblick über die neuen Vokabeln. Lerne anschließend in der Slideshow die Vokabeln mit Definition und Beispielen im Detail kennen.
Frühstück | |
frühstücken | |
Brot | |
ein Laib Brot | |
eine Scheibe Brot | |
Toastbrot | |
Croissant | |
Butter | |
Käse | |
Ei | |
hart gekocht | |
weich gekocht | |
Spiegelei | |
Rührei | |
Speck | |
Wurst | |
Schinken | |
belegtes Brot | |
Marmelade | |
Honig | |
Brötchen | |
Müsli | |
Cornflakes |
Bild anzeigen
imgserver-3-2345193-
Übersetzung anzeigen
Übersetzung:- Croissant
-
Details anzeigen
-
Synonym(e):crescent roll
-
Bild anzeigen
imgserver-3-4667807Bild anzeigen
imgserver-3-4767067-
Übersetzung anzeigen
Übersetzung:- Ei
Bild anzeigen
imgserver-3-5238439-
Übersetzung anzeigen
Übersetzung:- Spiegelei
Bild anzeigen
imgserver-3-5084667+1Bild anzeigen
imgserver-3-2432277Bild anzeigen
imgserver-3-2418170-
Übersetzung anzeigen
Übersetzung:- Marmelade
Bild anzeigen
imgserver-3-5086393-
Übersetzung anzeigen
Übersetzung:- Honig
Bild anzeigen
imgserver-3-4658254-
Übersetzung anzeigen
Übersetzung:- Brötchen
-
Details anzeigen
-
Homophon(e):role
-
Bild anzeigen
imgserver-3-6578884-
Übersetzung anzeigen
Übersetzung:- Müsli
-
Details anzeigen
-
Homophon(e):serial
-
Vokabeltrainer : Vokabeln üben und einprägen
Gebe das richtige Wort in das Textfeld ein und bestätige dann deine Eingabe. Hast du einen Fehler gemacht, wird dieses Wort automatisch wiederholt! Lerne vielfältig mit Bildern, Übersetzungen und Beispielen, in dem du den Vokabeltrainer an deine Bedürfnisse anpasst.
Tastatur-Shortcuts: Enter: Auswerten / Zur nächsten Abfrage | Alt+1: Tipp | Alt+2: Lösung
Spiele und Quiz : Vokabeln mit Spaß lernen und vertiefen
Vervollständige das Wort, indem du die fehlenden Buchstaben eingibst!
breakfast |
bread |
toast |
croissant |
butter |
cheese |
egg |
bacon |
sausage |
ham |
sandwich |
marmalade |
honey |
roll |
cereal |
de
Erratene Wörter:
Klicke auf die beiden Karten die zusammengehören!
Wort und Bild
de
ham | ![]() |
roll | ![]() |
breakfast | ![]() |
toast | ![]() |
egg | ![]() |
fried egg | ![]() |
croissant | ![]() |
cereal | ![]() |
butter | ![]() |
slice of bread | ![]() |
bread | ![]() |
scrambled eggs | ![]() |
cheese | ![]() |
have breakfast | ![]() |
honey | ![]() |
Wort und Übersetzung
de
sausage | Wurst |
marmalade | Marmelade |
scrambled eggs | Rührei |
hard-boiled | hart gekocht |
have breakfast | frühstücken |
cheese | Käse |
honey | Honig |
slice of bread | eine Scheibe Brot |
ham | Schinken |
egg | Ei |
bacon | Speck |
fried egg | Spiegelei |
loaf of bread | ein Laib Brot |
roll | Brötchen |
bread | Brot |
Wort und Defintion
de
egg | an approximately spherical or ellipsoidal body produced by birds, snakes, insects and other animals housing the embryo during its development; especially the egg of a domestic fowl as an item of food |
croissant | a flaky roll or pastry in the form of a crescent |
hard-boiled | cooked to a solid consistency |
loaf of bread | |
fried egg | an egg that has been shallow-fried on one or both sides, often in butter, with an unbroken yolk |
marmalade | citrus fruit variant of jam but distinguished by being made slightly bitter by the addition of the peel and by partial caramelisation during manufacture |
toast | toasted bread |
roll | a kind of shortened raised biscuit or bread, often rolled or doubled upon itself |
sandwich | a snack formed of various ingredients between two slices of bread |
have breakfast | |
honey | a viscous, sweet fluid produced from plant nectar by bees, often used to sweeten tea or to spread on baked goods |
corn flakes | a breakfast cereal made from toasted flakes of maize |
ham | the meat from the thigh and buttock of any animal |
slice of bread | |
scrambled eggs | a dish made by beating and frying eggs, sometimes mixed with milk |
Übersetzung und Definition
de
Ei | an approximately spherical or ellipsoidal body produced by birds, snakes, insects and other animals housing the embryo during its development; especially the egg of a domestic fowl as an item of food |
Müsli | food made from a type of grass (such as wheat, rice or oats) that is cultivated for its edible grains, often eaten with milk |
Croissant | a flaky roll or pastry in the form of a crescent |
belegtes Brot | a snack formed of various ingredients between two slices of bread |
Brötchen | a kind of shortened raised biscuit or bread, often rolled or doubled upon itself |
Wurst | a food made of ground meat (or meat substitute) and seasoning, packed in a cylindrical casing |
frühstücken | |
Marmelade | citrus fruit variant of jam but distinguished by being made slightly bitter by the addition of the peel and by partial caramelisation during manufacture |
Schinken | the meat from the thigh and buttock of any animal |
eine Scheibe Brot | |
hart gekocht | cooked to a solid consistency |
Toastbrot | toasted bread |
Cornflakes | a breakfast cereal made from toasted flakes of maize |
Butter | a soft, fatty foodstuff made by churning the cream of milk (generally cow's milk) |
Spiegelei | an egg that has been shallow-fried on one or both sides, often in butter, with an unbroken yolk |
Definition und Bild
de
![]() | a dairy product made from curdled or cultured milk |
![]() | an egg that has been shallow-fried on one or both sides, often in butter, with an unbroken yolk |
![]() | citrus fruit variant of jam but distinguished by being made slightly bitter by the addition of the peel and by partial caramelisation during manufacture |
![]() | a food made of ground meat (or meat substitute) and seasoning, packed in a cylindrical casing |
![]() | a flaky roll or pastry in the form of a crescent |
![]() | a viscous, sweet fluid produced from plant nectar by bees, often used to sweeten tea or to spread on baked goods |
![]() | toasted bread |
![]() | food made from a type of grass (such as wheat, rice or oats) that is cultivated for its edible grains, often eaten with milk |
![]() | a kind of shortened raised biscuit or bread, often rolled or doubled upon itself |
![]() | |
![]() | a breakfast cereal made from toasted flakes of maize |
![]() | a dish made by beating and frying eggs, sometimes mixed with milk |
![]() | a food made by baking dough made from cereals |
![]() | a snack formed of various ingredients between two slices of bread |
Übersetzung und Bild
de
![]() | frühstücken |
![]() | Ei |
![]() | Honig |
![]() | Müsli |
![]() | Käse |
![]() | belegtes Brot |
![]() | Cornflakes |
![]() | Croissant |
![]() | Brot |
![]() | Marmelade |
![]() | ein Laib Brot |
![]() | Wurst |
![]() | Speck |
![]() | Spiegelei |
mp3 und pdf zum Download : Flexibel und mobil lernen
Lerne so multimedial und abwechslungsreich wie möglich, um den maximalen Lernerfolg zu erzielen. Lade dir einfach die Vokabeln als MP3-Datei und PDF-Dokument herunter, und lerne wann und wo immer du willst.