Wortfeld: Hauptspeise - Liste 2
- Vokabelliste: Neue Vokabeln lernen
- Vokabeltrainer: Vokabeln üben und einprägen
- Spiele und Quiz: Vokabeln mit Spaß lernen und vertiefen
- mp3 und pdf zum Download: Flexibel und mobil lernen
Vokabelliste : Neue Vokabeln lernen
Gewinne mit der Tabelle einen Überblick über die neuen Vokabeln. Lerne anschließend in der Slideshow die Vokabeln mit Definition und Beispielen im Detail kennen.
Kartoffelbrei | |
Fischstäbchen | |
Soße | |
Salatsoße | |
Sauerkraut | |
Kotelett | |
Grillfest | |
weiße Bohnen in Tomatensoße | |
Öl | |
Essig | |
Hackfleisch | |
Gewürz | |
scharf | |
Salz | |
Pfeffer | |
Knoblauch | |
Ketchup | |
Senf | |
Reis | |
Knochen | |
Kräuter | |
sauer | |
Curry |
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Übersetzung:- Fischstäbchen
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Synonym(e):fish stick (AE)
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Übersetzung:- Grillfest
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Übersetzung:- Essig
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Übersetzung:- Pfeffer
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Übersetzung:- Knoblauch
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Übersetzung:- Senf
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Übersetzung:- Knochen
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Übersetzung:- Kräuter
Vokabeltrainer : Vokabeln üben und einprägen
Gebe das richtige Wort in das Textfeld ein und bestätige dann deine Eingabe. Hast du einen Fehler gemacht, wird dieses Wort automatisch wiederholt! Lerne vielfältig mit Bildern, Übersetzungen und Beispielen, in dem du den Vokabeltrainer an deine Bedürfnisse anpasst.
Tastatur-Shortcuts: Enter: Auswerten / Zur nächsten Abfrage | Alt+1: Tipp | Alt+2: Lösung
Spiele und Quiz : Vokabeln mit Spaß lernen und vertiefen
Vervollständige das Wort, indem du die fehlenden Buchstaben eingibst!
sauce |
dressing |
sauerkraut |
chop |
barbecue |
oil |
vinegar |
mince |
spice |
spicy |
salt |
pepper |
garlic |
ketchup |
mustard |
rice |
bone |
herb |
sour |
curry |
de
Erratene Wörter:
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Wort und Bild
de
garlic | ![]() |
mashed potatoes | ![]() |
bone | ![]() |
fish finger | ![]() |
curry | ![]() |
spice | ![]() |
oil | ![]() |
sour | ![]() |
mince | ![]() |
barbecue | ![]() |
rice | ![]() |
salt | ![]() |
ketchup | ![]() |
Wort und Übersetzung
de
sauce | Soße |
chop | Kotelett |
sauerkraut | Sauerkraut |
mince | Hackfleisch |
fish finger | Fischstäbchen |
curry | Curry |
oil | Öl |
dressing | Salatsoße |
ketchup | Ketchup |
sour | sauer |
spicy | scharf |
salt | Salz |
mashed potatoes | Kartoffelbrei |
garlic | Knoblauch |
rice | Reis |
Wort und Defintion
de
herb | any green, leafy plant, or parts thereof, used to flavour or season food |
mashed potatoes | potatoes that have been boiled and mashed to a pulpy consistency |
sour | having an acid, sharp or tangy taste |
vinegar | a sour liquid formed by the fermentation of alcohol used as a condiment or preservative; a dilute solution of acetic acid |
barbecue | a meal or event outdoors highlighted by food cooked on a barbecue employing hot charcoal as the heating medium |
chop | a cut of meat, often containing a section of a rib |
fish finger | a rectangular stick of processed fish coated in breadcrumbs that is cooked by frying or grilling |
dressing | cold sauce for salads |
spice | a plant matter (usually dried) used to season or flavour food |
mustard | a yellow, often spicy powder or paste made from seeds of the mustard plant, and used as a condiment or a spice |
rice | a grass whose seeds are used as food, cultivated especially in Asia |
oil | liquid fat |
curry | a sauce or relish whose principal flavouring is curry powder |
garlic | a plant of the genus Allium (related to the onion), having a pungent bulbous white root often used in cooking |
baked beans | a food consisting of beans baked or stewed in a usually tomato-based sauce |
Übersetzung und Definition
de
Knoblauch | a plant of the genus Allium (related to the onion), having a pungent bulbous white root often used in cooking |
Kartoffelbrei | potatoes that have been boiled and mashed to a pulpy consistency |
Knochen | a composite material consisting largely of calcium phosphate and collagen and making up the skeleton of most vertebrates |
Grillfest | a meal or event outdoors highlighted by food cooked on a barbecue employing hot charcoal as the heating medium |
sauer | having an acid, sharp or tangy taste |
Salatsoße | cold sauce for salads |
Essig | a sour liquid formed by the fermentation of alcohol used as a condiment or preservative; a dilute solution of acetic acid |
Pfeffer | a black or white spice used for seasoning food, prepared from the fermented, dried, unripe red berries of a plant of the family Piperaceae |
Curry | a sauce or relish whose principal flavouring is curry powder |
Kräuter | any green, leafy plant, or parts thereof, used to flavour or season food |
Sauerkraut | a dish made by fermenting finely chopped cabbage |
Senf | a yellow, often spicy powder or paste made from seeds of the mustard plant, and used as a condiment or a spice |
Kotelett | a cut of meat, often containing a section of a rib |
Öl | liquid fat |
Ketchup | a tomato-vinegar based sauce |
Definition und Bild
de
![]() | a black or white spice used for seasoning food, prepared from the fermented, dried, unripe red berries of a plant of the family Piperaceae |
![]() | a tomato-vinegar based sauce |
![]() | a composite material consisting largely of calcium phosphate and collagen and making up the skeleton of most vertebrates |
![]() | potatoes that have been boiled and mashed to a pulpy consistency |
![]() | a meal or event outdoors highlighted by food cooked on a barbecue employing hot charcoal as the heating medium |
![]() | a liquid (often thickened) condiment or accompaniment to food |
![]() | a sauce or relish whose principal flavouring is curry powder |
![]() | a plant matter (usually dried) used to season or flavour food |
![]() | a dish made by fermenting finely chopped cabbage |
![]() | a rectangular stick of processed fish coated in breadcrumbs that is cooked by frying or grilling |
![]() | liquid fat |
![]() | finely chopped meat |
![]() | a yellow, often spicy powder or paste made from seeds of the mustard plant, and used as a condiment or a spice |
![]() | a cut of meat, often containing a section of a rib |
![]() | having an acid, sharp or tangy taste |
Übersetzung und Bild
de
![]() | sauer |
![]() | Pfeffer |
![]() | Kotelett |
![]() | Salatsoße |
![]() | Knochen |
![]() | Salz |
![]() | Ketchup |
![]() | Curry |
![]() | Senf |
![]() | Fischstäbchen |
![]() | Knoblauch |
![]() | Öl |
![]() | Sauerkraut |
![]() | Soße |
mp3 und pdf zum Download : Flexibel und mobil lernen
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